MICE Business Day 2019

Nyolcvan kiállító, 25 külföldi hosted buyer, 800 tárgyalási időpont – november 12-én ismét telt házzal zajlott az immár ötödik alkalommal megrendezett MICE Business Day workshop az UP Újpesti Rendezvénytér épületében.
A Turizmus Kft. által szervezett eseményen a hazai és környező országok konferencia-, incentive és üzleti turizmussal foglalkozó szolgáltatói B2B tárgyalások keretében mutatkozhattak be a hazai konferencia- és kongresszus-szervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók részére.
A hagyományokhoz híven az idei MICE Business Dayen is kiemelten mutatkozhatott be egy-egy hazai és külföldi MICE-úti cél az UP Újpesti Rendezvénytér tetőteraszán felállított dómban az üzleti „rapid randik” előtt és után.

Erősödő hazai hivatásturizmus

 

Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség stratégiai vezérigazgató-helyettese osztotta meg a magyar hivatásturizmus legfrissebb adatait a hallgatósággal.

Hogyan lehet eladni egy helyszínt?

 

Bacsi Krisztina, a MaReSz főtitkára Mantuano Mónikával, az UNICEO, a vállalati rendezvényekért felelős, vezető döntéshozókat tömörítő nemzetközi szervezet alelnökével beszélgetett arról, hogyan lehet eladni egy rendezvényhelyszínt.

Zágráb és Debrecen

 

A kiemelt külföldi MICE-desztinációt, Horvátország képviseletében Ivana Herceg, a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviselője, míg a kiemelt belföldi desztinációt, azaz Debrecent Gődény Gábor, a Visit Debrecen divízióvezetője mutatta be röviden.

Fotó és forrás: Turizmus.com

Leave a Reply