👻 Garantált élmény a föld alatt! 👻

Sejtelmes fények, sikolyok, lidércek, hajmeresztő zene és egy kis ijesztgetés - efféle horrorisztikus izgalmakban volt részük a november 3-án, vasárnap ismét megrendezésre került BBU Halloween Run-on résztvevőknek

🎃 BBU Halloween Run 2019

Összesen 1790 fő állt rajthoz és teljesítette a távot. A szervezők mindenkire gondoltak, így minden korosztály és a különböző felkészültségű futók is megtalálták a számukra megfelelő kihívást. A föld felett megrendezett ovis, sulis és családi futamok mellett, a föld alatti alagút kör (4 km), alagút minimaraton (7 km), alagút félmaraton (21 km) várt az érdeklődőkre, az utóbbi váltóban is teljesíthető volt.

😈 Rémisztően élménydús futóverseny

Az esemény semmiképpen nem nevezhető hétköznapi futóversenynek, hiszen a futás és a versenyzés élményén túl számos izgalmas és látványos impulzus várt a föld alá futókra, még vámpírok és zombik is felbukkantak egy egy sötét sarokból. A verseny célja megmutatni a futók részére egy különleges, egyedi földalatti labirintust, a kőbányai pincerendszert (vagy alagútrendszert), mely egy egykori kőbányából kialakított földalatti tároló és járatrendszer.

🍉⭐ FANTA

A Fanta idén Halloweeni selfie ponttal várta kedves látogatóit a buboréksátorban. A résztvevők megörökíthették az élményt és jelmezüket, melyről készült fotókat egy üveg Fanta kiséretében vihettek haza.

Fotók: BBU Szervezőiroda & Hirling Bálint – Origo

Leave a Reply