Szálloda, rendezvény- és konferencia helyszín Budapesthez közel
19. századi környezet a 21. század kényelmével és igényeivel kiegészítve
kizárólagos használatot biztosító Prónay-kastély Budapesthez és a repülőtérhez közel, Alsópetény főutcájában, a templomdombbal átellenben található. A nógrádi nemesi kúriák sorában az alsópetényi kastély sorsa nem a pusztulás, hanem a megújulás lett.
A teljes körűen felújított műemlékegyüttes esküvők, családi és baráti események illetve tréningek, konferenciák, szakmai és kulturális rendezvények helyszíneként a régmúltat idéző, békebeli hangulattal várja vendégeit.

ESKÜVŐK

A kastély reprezentatív termei, a dísztóra és kastélyparkra nyíló szalonja esküvők elegáns helyszíne.

Mondd ki a boldogító igent a dísztó kis szigetén, készítsd el kreatív fotóikat a természetben, mulassatok a nagy napon a kastély parkjában, korhű szalonjaiban, vagy modern rendezvénytermében végül de nem utolsó sorban pihenjétek ki a nagy napot a kastély álomszép nászutas lakosztályában.

CÉGES ESEMÉNYEK

A maximum 150 fő befogadására alkalmas, hang-, fény- és vetítéstechnikával valamint akusztikus burkolattal ellátott, közvetlenül a kastélyparkhoz csatlakozó rendezvényterem és több különterem várja vendégeket. A befogadóképességet ~141 m2 gömbsátorral lehet bővíteni, mely közvetlenül az épület mellett a kastélyparkban helyezhető el.

CSALÁDI, BARÁTI ESEMÉNYEK

A vendégeknek a kastély igazi élményt nyújt. A múlt század eleji hangulat, a minden évszakban csodás park, a felüdülést adó Fürdőház, a finom ételek és a személyzet mosolya feledhetetlenné teszi a kastélyban töltött időt, amit egyéb programokkal kiegészítve fűszerezünk.

Természet közeli, kreatív és kóstoló programok várják vendégeinket, fontos számunkra, hogy hozzánk érkezőknek Nyugat-Nógrád kincseit is megmutassuk.

Amennyiben kérdése merülne fel szolgáltatásunkkal illetve a helyszínnel kapcsolatosan, esetleg árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Leave a Reply