Esküvő a zöldben

“A kék ég és a zöld dombok keretezik a romantikus, barátságos hangulatú esküvődet, ahol minden lehetséges, csak álmodni kell…”

Rendezvény a zöldben

Céges rendezvény helyszín Budapest határánál, a Budai dombság természetes, gyönyörű környezetében, 2 hektáros területen!

Továbbképzés, csapatépítés

Kapcsolj “zöld üzemmódba”, és töltődj fel tudással pihentető és energiával teli környezetben!

Budapest

Csillagkert Eseményközpont

Konferenciák, csapatépítő tréningek, családi napok, céges partyk, esküvők!

A rendezvénypark a belvárostól elérhető távolságban, alig 20 perce a város zajától nyújtja az embereknek mindazt, amire vágynak: a természet adta nyugalmat, több órányi utazás nélkül.

A rendezvénytermekben és a hozzá tartozó külső területeken a meghívottak élvezhetik a Budai-tájvédelmi körzet adta nyugalmat. Végeredményben a rendezvény résztvevői egy élményekkel teli, hangulatos napot tölthetnek el egy mesébe illő környezetben.

Akár a legnagyobb méretű, azaz 27m átmérőjű (~575 m2) dómunk elhelyezésére van lehetőség a területen, mely a rendezvénytermek kiegészítője lehet, vagy egy teljesen különálló helyszínként szolgálhat. A kisebb méretek pedig akár az épülethez kapcsolhatóak vagy különböző szekciók kialakítására alkalmasak.

Amennyiben kérdése merülne fel szolgáltatásunkkal illetve a helyszínnel kapcsolatosan, esetleg árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Leave a Reply