Villa Vitae

Balatonfüred

Távol és mégis közel: ennél találóbban nehéz lenne leírni a balatonfüredi Villa Vitae-t. Balatonfüred legtávolabbi sarkában felépített épült villakomplexum autóval alig 10 percre helyezkedik el a központtól, mégis tökéletesen elzárt, szőlőtőkékkel és erdővel körülölelt birtok, amelyről csak egy irányban, a Balaton felé nyílik kilátás. Ez utóbbi – költői túlzás nélkül – szédületes.

ESKÜVŐ

A Villa Vitae minden igényt kielégít, csodálatos környezet, fenséges ételek és természetesen a személyre szabott szolgáltatás, amely még szebbé varázsolja az örömteli eseményt.

A szálloda gyöngyszeme, az exkluzív berendezésű wellness részleg finn szaunával, infra szaunával, gőzkabinnal, kültéri jacuzzival és medencével, valamint relaxációs részleggel és masszázzsal szolgálja a felfrissülni vágyók kényelmét.

A shuttle szolgáltatással és prémium autóparkkal a vendégek kényelmesen érkezhetnek és távozhatnak az esküvő helyszínéről.

KONFERENCIA

A pihentető és egyben élénkítő légkör nem csak a kikapcsolódás, hanem az üzleti rendezvények, tárgyalások, szemináriumok, workshopok ideális helyszíne is lehet. A Villa Vitae elegáns, egyedi kialakítású terei nagyszerű helyszínt biztosítanak üzleti rendezvények lebonyolítására. Rendezvényét elképzeléseinek megfelelően a legapróbb részletekig megtervezzük, a figyelmes személyzet pedig garantálja az Ön üzleti eseményének sikerét.

DÓMOK

Az exkluzív tárgyalókon kívül a terület sajátosságaiból adódóan különböző méretű dómokkal lehetséges a helyszín bővítése, hogy nagyobbítsuk a befogadásra alkalmas teret.

Ezáltal egyedülálló hátteret kínálunk kiállítások, prezentációk, sajtótájékoztatók, céges és egyéni rendezvények lebonyolításához.

Amennyiben kérdése merülne fel szolgáltatásunkkal illetve a helyszínnel kapcsolatosan, esetleg árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Leave a Reply