Budapest

Petneházy Club Hotel

Romantikus környezetben, ám mégis Budapesten keres rendezvényhelyszínt? A Petneházy Club Hotel kiváló választás!

Budapest központjától alig 20 percre, a Budai Tájvédelmi körzetben helyezkedik el a Petneházy Club Hotel, mely romantikus faházaival, családbarát apartmanjaival kiváló helyszín lehet megálmodott rendezvényének!

Konferenciák és rendezvény lehetőségek

A rendezvényparkban két, egymástól teljesen elkülönülő, eltérő szinten található rendezvényterem áll rendelkezésre. Az eseményekhez kapcsolódó étkezések lebonyolíthatók a szálloda panorámás, teraszos éttermében. Kisebb szekcióülésekre, meetingekre és tréningekre a tárgyaló faházak illetve a földszinti tárgyalóterem nyújt ideális helyszínt.

Dómok

Az egyedülálló rendezvénypark tökéletes lehetőséget teremt akár több dóm telepítésére is, melyben kisebb, nagyobb események valósíthatóak meg. A nagy területnek köszönhetően akár 600 m2 kialakítására is van lehetőség.

Esküvő

A nyugalmat és meghittséget sugalló rendezvénypark hozzájárul ahhoz, hogy önfeledten élvezhessék a legszebb napjuk felejthetetlen perceit. Elbűvölő környezetben van lehetőség a hivatalos ceremónia megtartására, a Budai hegyekkel a háttérben.

Sport & Wellness

Családi napok, csapatépítő rendezvények kiváló “kelléke” lehet a 4db tenisz pálya valamint az egész évben fedett uszoda, finn szauna illetve a tavasztól őszig nyitott felnőtt és gyermek medence.

Amennyiben kérdése merülne fel szolgáltatásunkkal illetve a helyszínnel kapcsolatosan, esetleg árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Leave a Reply