Szentendrei
Szabadtéri
Néprajzi Múzeum

SKANZEN

Különleges, autentikus környezet

60 hektáros terület

8 tájegység

Európában egyedülálló történeti örökség

Történet

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum története 1967-re nyúlik vissza, amikor megalapították Magyarország központi szabadtéri gyűjteményét, hogy Magyarország népi építészetét, lakáskultúráját és életmódját mutassa be. A tájegységeken belül az építmények egy-egy parasztporta hagyományos rendjébe illeszkednek, melyekhez olyan szakrális, közösségi és gazdasági építmények kapcsolódnak, melyek egykor részei voltak a hagyományos faluképnek.

Helyszín

A múzeum csodálatos környezete, a hagyományt őrző épületek és udvaraik, a konferenciatermek, a templomok, a fogadó, a vigadó és a borozó csodálatos helyszínt adnak a legkülönfélébb programok megszervezéséhez.

A múzeum nagy területe, környezete alkalmas arra, hogy a programok széles választékát tudják ajánlani, illetve lehetőség van a különleges egyedi igények kielégítésére is. A múzeum 60 hektáros területe alkalmas a legkisebb családi találkozóktól a legnagyobb családi napok megszervezésére is. A legnagyobb rendezvény alkalmával 14.000 főnek tudtak helyet biztosítani.

Esküvő

A négy felszentelt templom meghitt helyszínt biztosít esküvői ceremóniák lebonyolítására, a polgári szertartáshoz pedig romantikus hátteret nyújtanak a múzeum árnyas udvarai, ligetei. Dóm sátraink megfelelő helyszínt biztosíthatnak a ceremónia utáni lakodalomhoz, melyből akár a legnagyobb 27m (~575nm) átmérőjű gömbsátor is telepíthető.

Amennyiben kérdése merülne fel szolgáltatásunkkal illetve a helyszínnel kapcsolatosan, esetleg árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Leave a Reply