BL YachtClub & Apartments

Balatonlelle
Páratlan elegancia, tökéletes harmónia, fényűző mindennapok…

Mindez egy olyan helyszínen, ahol a vitorlázás izgalma, a pihentető fürdőélmény és a szórakozási lehetőségek széles tárháza egy időben, egy helyen van jelen.

A BL Yachtclub & Apartments a Balaton déli partján, Balatonlelle központjában, közvetlenül a vízparton található. Egy kikötő, egy YachtClub, egy luxus villákkal teli ősfás park, medencék, fövenyes partszakasz és nem utolsó sorban a Balaton feledhetetlen látványa. Mindez együtt, egy helyen, páratlan természeti környezetben, a Balaton legszebb naplementéjével!

Rendezvényhelyszín

Kiváló elhelyezkedése és modern felszereltsége hatalmas lehetőségeket rejt magában, akár több száz fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas. A vendégek kényelméről továbbá az egy, két vagy akár háromszobás Balatonra néző apartmanok biztosítják a saját, homokos stranddal, kültéri medencével, illetve squash pályával. 

Gömbsátor lehetőségek

A lakodalmak lebonyolítása minden esetben sátorban történik, mely közvetlenül a víz melletti területen van elhelyezve, ahonnan csodás látvány tárul a vendégek szeme elé. 

Maximum 2 x 14 méter átmérőjű gömb sátor telepítésére, azaz ~282 négyzetméter fedett rész kialakítására van lehetőség, melynek berendezésére csak a képzelet szabhat határt!

Amennyiben kérdése merülne fel szolgáltatásunkkal illetve a helyszínnel kapcsolatosan, esetleg árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Leave a Reply