Bolyki Pincészet

“Nagyon nagyon nagy szikla benne a pince, jó kis diófával a bejáratnál. Mi úgy nevezzük hogy, pókerezős diófa. Tehát kiülünk a fa alá, a hűs nyári szél zizegteti a lapokat, pici örvényt kavar közöttük, szárítva száll tovább a szánkra, és szárít és szárít.”

A kőfejtő 3,2 hektáron helyezkedik el négy bányaudvarban, melyek alagutakkal vannak összekötve. A birtokhoz 9 pince tartozik: hordós pincék, palackos érlelő pincék és vendéglátó pincék, melyek mindegyike megtekinthető egy pincelátogatással egybekötött borkóstoló során.

Rendezvények

A pincészet Eger belvárosától tíz percre helyezkedik el egy régi kőfejtő 30 méteres falai között, egy igazán izgalmas helyen található parkosított környezetben.

Két pincei kóstoló terem áll rendelkezésre a vendégek fogadására, ezen kívül pedig az újonnan épült rendezvénycsarnok, mely mellett dómjaink egyike tökéletes helyszíne lehet céges rendezvényeknek, borkóstolóknak, konferenciáknak, csapatépítő tréningeknek illetve esküvőknek.

A Bolyki Völgy egy különleges rendezvényhelyszín, ahol:

…Borospincében megkóstolhatja a Bolyki borokat és megtudhatja a boros címkék történeteit

…Részt vehet csapatépítő tréningen vagy egy borkóstolóval egybekötött céges rendezvényen

…Táncolhat hajnalig egy buliban, amíg felkel a nap

…Kimondhatja azt a bizonyos boldogító igent

…Vagy éppen nyugizni szeretne és egy pohár borral a kezében szívesen csendesülne…

Amennyiben kérdése merülne fel szolgáltatásunkkal illetve a helyszínnel kapcsolatosan, esetleg árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Leave a Reply